Keresés a SAGRADA adatbázisában
   
 

 SAGRADA hírlevél megrendelése

  Ön e-mail címe:  

   


Mekkora lesz padlójának fényvisszaverő képessége a TWISTER karbantartás után?

   körülbelül 13 GU
329-77%
   majdnem 36 GU
14-3%
   legalább 71 GU
81-19%
Összesen: 424

Silicon Dreams webfejlesztés

októberi hírek

Takarítás a Twister™ segítségével.
Tiszta sor: tökéletes eredmény
           Mi az a Twister™?

A legtöbb padló állandóan erős és gyakori használatnak van kitéve, mely jelentős kopáshoz vezet, ami miatt a padló elveszíti eredeti csillogását, fényét. A hagyományos tisztítószeres padlóápoló módszerek szintén a padló fényének elvesztésével járnak, ezért gyengén takarított padló benyomása alakulhat ki a rendszeres karbantartás ellenére.

A Twister™ egy új módszer a padlók napi takarítására és egyidejű polírozására, ami hagyományos tisztítótárcsát használ, milliárdnyi beleimpregnált mikroszkopikus méretű gyémánttal. A gyémánttal impregnált oldala színezett, ami egyúttal a tárcsacserére is figyelmeztet – ha már nem látszik a szín, akkor már gyémántok sincsenek.

A Twister™ a matt és kopott padlókat teljesen vegyszer nélkül tiszta, csillogó és fényesre polírozott padlóvá alakítja. A Twister™ alkalmas minden elterjedt padlótípushoz, mint a műanyag, a vinil, a linóleum, az epoxi, a terrazzo, a márvány, a gránit, a műkő és a beton.

A Twister™ erősen csökkenti a padlók napi takarításának és időközi ápolásának vegyszerigényét. Ezáltal jelentősen csökken a padlóápolás összköltsége.

           Hogyan működik a Twister™?

A puha tisztítótárcsa a gyémánt keménységével és élességével kombinálva egyedülálló terméket alkot, ami követi a padlófelület struktúráját. Mechanikailag hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és lerakódásokat valamint egyidejűleg polírozó hatást is biztosít. Ez hosszú időn át lehetővé teszi a vegyszerek nélküli napi takarítást, a csillogás megmaradása mellett.

A termelőiparban problémát jelent a padlók hatékony ápolása és tisztántartása az erős targoncaforgalom és a nagy szennyterhelés miatt.
Kimondottan az ipari felületek hatékony tisztántartására alkalmazható a padló jellegétől függően a Fekete, a Piros vagy a Zöld Twister™ tisztítótárcsa, és ezek használatához is csak vízre van szükség.

           Egy tisztítótárcsa mindenféle padlóhoz?

Az erősen karcos, kopott, kijárt vagy narancsbőrös kőpadlók felújításánál a Twister™ Hybrid tárcsákkal addig kell kezelni a felületet, amíg a padló megjelenése egységes nem lesz.

Befejezésként és a napi karbantartásokhoz elég a Zöld Twister™ tárcsát használni normál vezetékes víz segítségével. A milliónyi gyémántot tartalmazó Zöld Twister™ tárcsa hatékonyan és teljesen vegyszermentesen intézi a napi tisztítást minden elterjedt padlótípusnál, mint a műanyag, a vinil, a linóleum, a terrazzo, a márvány, a mészkő, a gránit, a kőlap és a beton.

További információkért látogassa meg honlapunkat, kérdéseivel keresse munkatársainkat.Copyright (c) 2009, Sagrada Építőipari Kft. Minden jog fenntartva