Cégbemutató
  Minőségpolitika

 Keresés a SAGRADA adatbázisában
   
 

 SAGRADA hírlevél megrendelése

  Ön e-mail címe:  

   


Mekkora lesz padlójának fényvisszaverő képessége a TWISTER karbantartás után?

   körülbelül 13 GU
346-78%
   majdnem 36 GU
14-3%
   legalább 71 GU
81-18%
Összesen: 441

Silicon Dreams webfejlesztés
Minőségpolitikánk

A Megrendelőink megbíznak munkákban, mivel mi arra törekszünk, hogy a meghatározott és az elvárt igényeiknek folyamatosan és maradéktalanul megfeleljünk, cégünk iránti bizalmukat megtartsuk, illetve azt erősítsük.

A cég vezetősége és beosztott dolgozói tudatában vannak annak, hogy a vevőink termékeink, szolgáltatásunk minősége alapján ítélik meg cégünket, vállalatunk eredményességét a vevői igények mind teljesebb kielégítésével tudjuk növelni.

Vevőinkkel, illetve azokkal a szállítóinkkal, akik azonosulnak cégünk minőségi célkitűzéseivel, hosszú távú és kölcsönösen előnyös együttműködést kívánunk fenntartani.

Főbb célkitűzéseink:

 • a megrendelők igényeit és elvárásait kielégítő építési - kivitelezési tevékenység végzése
 • munkavégzésünk során a vezetőink és dolgozóink a hatályos jogszabályok, szabványok és a belső szabályozások betartása
 • törekvés a munkavégzés során a hibák megelőzésére, a vállalt határidők betartására
 • a minőségi és környezetvédelmi követelményeknek való megfelelés folyamatos tökéletesítése
 • piaci részesedés és megelégedettség folyamatos növelése
 • erőforrásaink hatékony hasznosítása
 • a kommunikációs tevékenység hatékonyságának fokozása
 • az együttműködésben rejlő lehetőségek kihasználása
 • gépparkunk, eszközeink folyamatos korszerűsítése, bővítése, környezetkímélő berendezések és technológiák alkalmazása

Meggyőződésünk, hogy piaci versenyképességünket csak a minőség állandó emelésével javíthatjuk, ezért a minőség folyamatos fejlesztése a vezetőség feladata és felelőssége.

A Sagrada Kft. a hatékony működéssel erősíti a vevők cégünk iránti bizalmát, dolgozóink megelégedettségét és minőség iránti elkötelezettségüket.

Gondoskodunk arról, hogy a minőségpolitikát a cég alkalmazottai megértsék, megvalósítsák és fenntartsák.

A hatékony működéséhez biztosítjuk a szükséges emberi, technikai és anyagi erőforrásokat.

A minőségtudat kialakítását, a minőség iránti elkötelezettség fenntartását, a minőségfejlesztés folyamatosságát rendszeres képzéssel és a dolgozók motiválásával biztosítjuk.

A Sagrada kft. vezetősége elkötelezett a minőség iránt és minden munkatársától elvárja, hogy tevékenységi körében a lehető legtöbbet nyújtsa, a megrendelői igények maradéktalan teljesítésért.

Tovább >>>
Cégbemutató

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek a SAGRADA Építőipari Kft. tevékenységét.

A SAGRADA Kft. 2005-ben alakult, ipari padlószerkezetek kivitelezésére specializálódva. Vállalkozásunk első évében teljes egészében egy generál kivitelezéssel foglakozó cég alvállalkozójaként működtünk, mint ipari padló divízió.

2007. évtől önálló cégként kívánunk működni.

Az ipari padlók kivitelezését, tervezéstől az átadásig szakképzett munkaerővel illetve minden szükséges feltétellel vállaljuk.

Tevékenységünk kiterjed ipari padlók készítésére, építésvezetésre, műszaki ellenőrzésre, meglévő padlók felújítására, új padlók repedésjavítására.

Szakembereink 13 éves tapasztalatuknak köszönhetően segítséget nyújtanak a megfelelő ár-érték eléréséhez.

A minőségi kivitelezési munkákhoz szükséges megfelelő szakemberekkel és eszközparkkal rendelkezünk. Cégünk rugalmasan és gyorsan reagál a 100-500 m2-es felkérésekre is, úgy mint az 1000- 10.000 m2-re. Napi betonozási sebességünk 800-1200 m2/nap.

Célunk, hogy a generálkivitelezők és beruházók számára a legteljesebb szolgáltatást kínáljuk igényes kivitelben, a határidő pontos betartásával, amire szükségük lehet munkájuk során.

Az ipari padlók tervezését acélszál beszállítónkkal közösen, garanciavállalás mellett tudjuk biztosítani a megrendelő által kért terhelésekre.

Ipari padlók lehetséges módjai:

 1. Alaplemezek vagy monolit födémek betonozása, gépi simítása glettelt felületre. (irodaházak, társasházak mélygarázsaiban és födémszintjein)
 2. Acélszál és műanyag szál erősítésű ipari padlók készítése. (csarnokokban, raktárakban, gyártóüzemekben, mezőgazdasági tárolókban)
 3. Dilatációmentes, nagy síkpontosságú padlószerkezet kivitelezése.(indukciós raktárak)
 4. Kültéri bazalt térbetonok és utak kivitelezése, térbeton vagy utas szabvány szerint. (gazdasági udvarok, bekötő utak, tároló udvarok)

A padlókat a megrendelő meghatározása alapján vagy saját beszállítói körből származó felületkeményítő anyaggal tesszük pormentessé és kopásállóvá.

A jövőbeni hosszú távú eredményes együttműködés és további kapcsolat kialakítása érdekében készséggel állunk rendelkezésére.

Tovább >>>

Copyright (c) 2009, Sagrada Építőipari Kft. Minden jog fenntartva