Keresés a SAGRADA adatbázisában
   
 

 SAGRADA hírlevél megrendelése

  Ön e-mail címe:  

   


Mekkora lesz padlójának fényvisszaverő képessége a TWISTER karbantartás után?

   körülbelül 13 GU
346-78%
   majdnem 36 GU
14-3%
   legalább 71 GU
81-18%
Összesen: 441

Silicon Dreams webfejlesztés

Cégbemutató

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassam Önnek a SAGRADA Építőipari Kft. tevékenységét.

A SAGRADA Kft. 2005-ben alakult, ipari padlószerkezetek kivitelezésére specializálódva. Vállalkozásunk első évében teljes egészében egy generál kivitelezéssel foglakozó cég alvállalkozójaként működtünk, mint ipari padló divízió.

2007. évtől önálló cégként kívánunk működni.

Az ipari padlók kivitelezését, tervezéstől az átadásig szakképzett munkaerővel illetve minden szükséges feltétellel vállaljuk.

Tevékenységünk kiterjed ipari padlók készítésére, építésvezetésre, műszaki ellenőrzésre, meglévő padlók felújítására, új padlók repedésjavítására.

Szakembereink 13 éves tapasztalatuknak köszönhetően segítséget nyújtanak a megfelelő ár-érték eléréséhez.

A minőségi kivitelezési munkákhoz szükséges megfelelő szakemberekkel és eszközparkkal rendelkezünk. Cégünk rugalmasan és gyorsan reagál a 100-500 m2-es felkérésekre is, úgy mint az 1000- 10.000 m2-re. Napi betonozási sebességünk 800-1200 m2/nap.

Célunk, hogy a generálkivitelezők és beruházók számára a legteljesebb szolgáltatást kínáljuk igényes kivitelben, a határidő pontos betartásával, amire szükségük lehet munkájuk során.

Az ipari padlók tervezését acélszál beszállítónkkal közösen, garanciavállalás mellett tudjuk biztosítani a megrendelő által kért terhelésekre.

Ipari padlók lehetséges módjai:

  1. Alaplemezek vagy monolit födémek betonozása, gépi simítása glettelt felületre. (irodaházak, társasházak mélygarázsaiban és födémszintjein)
  2. Acélszál és műanyag szál erősítésű ipari padlók készítése. (csarnokokban, raktárakban, gyártóüzemekben, mezőgazdasági tárolókban)
  3. Dilatációmentes, nagy síkpontosságú padlószerkezet kivitelezése.(indukciós raktárak)
  4. Kültéri bazalt térbetonok és utak kivitelezése, térbeton vagy utas szabvány szerint. (gazdasági udvarok, bekötő utak, tároló udvarok)

A padlókat a megrendelő meghatározása alapján vagy saját beszállítói körből származó felületkeményítő anyaggal tesszük pormentessé és kopásállóvá.

A jövőbeni hosszú távú eredményes együttműködés és további kapcsolat kialakítása érdekében készséggel állunk rendelkezésére.Copyright (c) 2009, Sagrada Építőipari Kft. Minden jog fenntartva